Seniortruppen träningsspelade!

2015-12-05


Lite väder och vind hindrar ju inte en förväntansfull seniortrupp att spela fotboll! Även om vädret kanske inte var som på bilden, så var det inga köer till Tingbergets läktare om vi säger så...

Dagens träningsmatch mot Ginsten från Falkenberg kunde genomföras som planerat.
Tränar-Mikael Forsgren var nöjd med delar av spelet och även resultatet (vinst 6-4). Läs mer om matchen under fliken Matchreferat här på hemsidan!

Efter årets sorti ur div 4 Elit hade spelarna ledigt för att ladda batterierna. Nu är dock vilan över sedan ett par veckor och uppslutningen har varit väldigt bra. Mellan 20-25 spelare på varje träning varav en del spelare från andra föreningar som ev. kommer spela för AIF kommande säsong.

Dagens match var bokad för att lufta yngre spelare och för att Mikael skulle få sig en extra titt på de provspelande killarna.
Nu ikväll är det samkväm i klubbhuset, med sammansvetsande övningar och lite god mat.

Framöver väntar ytterligare träningar t.o.m. 16 december. Därefter väntar julledigt för att sedan sparka igång igen c.a den 10 januari.

Truppen ser lovande ut. Ett par killar har lämnat för spel i andra föreningar, medens spelmässigt likvärdiga killar är på ingång inför säsong 2016.

Spännande!