Huvudtränare 2019

2018-11-13


Fredrik ”Fred” Johansson är nu klar som tränare för seniortruppen 2019.
Fredrik som under den gångna säsongen ådrog sig en knäskada tar nu ett nytt kliv i fotbollskarriären och kommer under 2019 vara den som leder seniortruppen.
Fredrik som är fostrad i Tölö IF och bla representerat Kungsbacka IF och Lerkils IF kom till Annebergs IF inför säsongen 2007, och har sen dess spelat ca 120 matcher i vårt A-lag.

Vi i styrelsen är mycket nöjda med att Fredrik tar sig an uppgiften som seniortränare som ett led i vår målsättning för 2019, att ta steget upp till nästa division.

Vi vill även passa på att en än gång tacka P-A och Antonio som lett truppen de senaste två åren och önska dem lycka till med nya uppgifter i fotbollskarriären.

Under avslutningsmiddagen för truppen i mitten på oktober tackade vi även av tre spelare som nu efter lång och trogen tjänst i Anneberg bestämt sig för gå vidare: Haik Kirakosian som kom till klubben 2009 och spelade 155 A-lags matcher. Omar Nilsson kom 2011 och spelade 135 matcher samt Anton Algren fostrad i AIF med ca 100 matcher. Stort tack igen till dessa tre grabbar som alltid ställt upp i både med och motgång, och lycka till med nya värv i livet.