DM 2017 Galtabäcks BK - Annebergs IF 2 - 3 (2 - 1)

2017-03-05


Då var vi tillbaka till tankar och ideer hur vi skall spela och vi gör det riktigt bra stora delar av matchen.
Vi försöker att rulla boll och Galtabäck jobbar med långa bollar. 

Framför allt är ledartrion mycket glada för hur ni genomför andra halvlek, allt från glada tillrop från avbytare till bra och positivt snack på planen, det betyder så mycket.

0-1 till oss gör Thomas H, en kanon upp i nättaket efter dryga havtimman, därefter gör Galtabäck två snabba mål i slutet av första halvlek.

Mitt i andra halvlek kliver Rickard upp motståndarnas planhalv och leverar ett fint skott som går in högt i målvaktens vänsta hörn.
En hörna av Marcus i 76 minuten och Rickard nickar i bollen.
Därefter ser vi ett hårt kämpande Anneberg, där alla hjälper till för ett bra resultat och det får vi också.

Seger med 2-3, Det är härligt att se er kämpa på detta sätt, det lovar gott inför kommande träningar och matcher. Tack grabbar.

/ P-A0-1  Thomas H sätter en kanon upp i nättaket i 39e min.Thomas Hansson, första målskytt i dagens match. Båda bröderna Hansson gjorde en bra insats idag.Åberg sätter skallen till.Hörna, som resulterade i självmål.
2-3Dagens lagkapten och målvakt,  Rasmus Angelbäck som efter matchen fick mycket beröm utav spelarna i laget.Åberg får lite tips av domaren.

Nöjda ledare för dagen. Patrick och Antonio .Som det tidigare har sagts så gjorde alla i laget en stor insats idag, tyvärr var inte fotografen med överallt och fick med alla på bild.
Man glömmer lätt att ta bilder när det är spännande.
/ Red.