Varberg förlorade knappt

2007-09-02


I den 24:e minuten fick Varberg hörna som ledde till ytterligare två hörnor men ingen resulterade.

IFK Varberg - Galtabäck 1-3 (0-1).
   Varberg mötte på söndagseftermiddagen Galtabäck hemma på Håsten i hällande ösregn.
  Det blev en ganska jämn match där Varberg började bäst och rullade bollen mellan sig men hade förfärligt svårt att få till några bra avslut. Galtabäck fick under större delen av första halvlek mest ägna sig åt försvarsspel men man kom efter hand mer in i matchen. I den 37 minuten kunde Galtabäck ta ledningen på ett av sina fåtaliga anfall. Ett inlägg från höger gick parallellt med mållinjen och där kunde man stöta in bollen vid högra stolpen.
  I den andra halvleken såg det ut som om  Varberg skulle få svårt att åstadkomma några farligheter men i den 23:e minuten kom ändå utjämningen. Det var efter ett snyggt uppspel på högersidan och ett perfekt inlägg som direktskarvades i mål.
    Sex minuter senare kunde Galtabäck återta ledningen efter lite strul i Varbergs försvar. Och inte nog med detta utan man kunde efter ytterligare bara två minuter också göra sitt tredje mål.

  Efter detta dominerade Galtabäck resten av matchen och hade flera chanser att öka på men 1-3 stod sig tiden ut.I andra halvlek hade Galtabäck en hel del chanser.