Anneberg besöker Särö.

2010-08-03


Särö - Anneberg 8 augusti 2008. Särös målvakt, Jonas Lundh, drar en lättnadens suck när han kan konstatera att den bollen går strax utanför vänstra krysset.

Ja, så är det det då snart dags för Anneberg att spela sin andra match i höstomgången. .
Efter att ha lyckats kämpa sig till en pinne i senaste matchen borta mot Varberg är det Särö som nu står för motståndet. Nu på fredag 6 augusti kl. 19.00 möts Säro och AIF på Särö IP.

När lagen i våras möttes på Dalavallen den 2 maj kunde Särö ta en övertygande seger med hela 5-0 efter att Anneberg svarat för en tämligen blek insats.

Anneberg leder i statistiken
.
Annars är det inte så vanligt att Särö vinner på Dalavallen därför att på 16 matcher har Särö lyckats att vinne endast två gånger. Totalt har Anneberg och Särö mötts 31 gånger och av dessa matcher har Anneberg vunnit 14, Särö har segrat i sex medan 11 matcher slutat oavgjort.

AIF-förlust senast.
Senast Anneberg besökte Särö var den 8 augusti 2008. Då ledde AIF serien medan Särö låg i mitten och Anneberg skulle på papperet vara närmast till segern. Men Sörö vann med klara 3-0 efter att alla tre målen gjorts av Erik Synnergren.

Särö i toppen av serien.
Inför mötet nu på fredag är det lite ombytta roller då Särö tillhör topplagen medan Anneberg har en mera blysam placering. I den senaste omgången hade Särö chansen att gå upp i serieledning men man fick endast oavgjort ,2-2, borta mot Glommen efter att ha legat under med 0-2.
Så räkna med att Särö på hemmaplan vill visa var skåpet ska stå ! Men Anneberg vill ju också visa att man kan åstadkomma bättre än i förlustmatchen på Dalavallen i våras !

Rune A.Varning för denna mannen !
När Särö vann över Anneberg med 3-0 den 8 augusti 2008, gjorde Erik Synnergren alla tre målen.