Grimeton vann mot Bua.

2008-08-03

Bua har inte haft så där mycket flyt den senaste tiden. Inte nog med att man miste poängen som man tog genom en storseger mot Rolfstorp/Skäliinge utan även i söndagskvällens match mot Grimeton var det mest stolpe ut för fiskarlaget.


I matchens första minut hade Bua en jättechans att ta ledningen genonm Axel Sagdahl men han blev ganska hårt tagen av hemmaförsvaret.

Grimeton - Bua 3-1 (1-0).
Det började ganska bra för gästande Bua men trots ett visst övertag i spel fick man inte hål på Grimeton.
Redan i första matchminuten var det snudd på att Bua tagit ledningen när en forward kom ganska fri men blev rejält stoppad och frågan är om det inte var snudd på straff.

Hemmalaget kom igång.
Grimeton kom så småningom igång och kunde i 17:e minuten ta ledningen på en straff efter ruff. Ulf Bodin omsatte den stramaren i mål. Fem minuter senare hade Bua en jättechans att utjämna när en forward kom helt solo med Fredrik Bernefjell i grimetonmålet, men målvakten gjorde en närmast otrolig räddning.
I den 40:e minuten kunde dock Bua kvittera. Fredrik Nilsson upptäckte att målvakten stod lite långt ut ocjh slog en behärskad lobb som seglade in strax under ribban som gjorde ställningen 1-1 i halvlek.

Lyckosamt inhopp
.
I andra halvlek hade Grimeton ett friläge efter 11 minuter men Buas målvakt klarade. Sju minuter senare kom ledningsmålet för Grimeton. Det  var inhopparen Markus Okkels som varit inne en knapp minut när han blev frispelad i mitten och  slog mycket kallt och behärskat in 2-1 till höger om målvakten.
Bua kontrade vid flera tillfällen men man var inte så effektiva framför mål utan Grimetons försvar kunde reda ut situationerna. När det återstod åtta minuter kunde Christian Torstensson göra 3-1 och säkra segern.
Sammantaget var det en ganska jämn match med den skillnaden att Grimeton gjorde mål på sina chanser medan Bua hade betydligt svårare att utnyttja sina lägen.

Rune A.Ny chans för Bua i 13:e minuten.Fredrik Nilsson, till vänster utanför bild, lobbar in Buas kvittering till 1-1.Inhopparen Markus Okkels har varit inne en knapp minut när han får ett friläge i mitten och kan slå in 2-1 till Grimeton.Mycket nära att Bua tar ledningen efter två minuter av andra halvlek men skottet går över.Efter en hörna  för Bua i i 11:e minuten av andra halvlek går bollen i mål men målet underkänns för ruff mot Grimetons målvakt.Mycket nära 2-2 men bollen går strax över Grimetons mål.Nr. 6, Christian Torstensson, slår in 3-1 i 36:e minuten av andra halvlek och säkrar segern för Grimeton.