Rolfstorp/Skällinge utan poäng.

2008-06-24

Det blev inga poäng för Rolsfstorp/Skällinge när man gästade Grimeton på måndagskvällen. Hemmalaget var ganska överlägset och kunde vinna med 4-1.


Grimeton- Rolfstorp/Skällinge 4-1 (3-0).
Det blåste nästan full storm i planens längdriktning och hemmalaget, som startade med vinden i ryggen, dominerade ganska eftertryckligt redan från första stund.
Efter att ha haft ett stolpskott i nionde minuten gjorde Grimeton 1-0 en minut senare och fortsatte att skapa chanser.Grimeton gör 1-0 i 10:e minuten.Efter att ha bränt en hel del klara målchanser kunde man dock göra 2-0 i 17:e minuten och gästerna hade svårt att i den hårda motvinden få undan bollen från det egna straffområdet. Grimeton fortsatte att trycka på och 3-0 kom i 37:e minuten efter en målvaktsretur på en hård frispark.
I andra halvlek blev det i medvinden  lite lättare för Rolfstorp/Skällinge att hålla undan och man lyckades också få in ett mål. Grimeton gjorde också ett och slutresultatet stannade vid 4-1 till hemmalaget som dominerade mot ett ungdomligt Rolfstorp/Skällinge.

Rune A.Öppet mål i 17:e minuten när Grimeton gör 2-0.I den 37:e minuten kan Grimeton göra sitt tredje mål.