Valinge fick storstryk av Grimeton !

2008-06-01

Valinge, som i sin föregående match slog serieledarna Anneberg med 2-1, fick nu en obehaglig påminnelse om att bollen är rund och att det inte räcker med att ställa ut skorna !


Grimeton - Valinge 6-2 (1-0).
Ja, det blev en målrik tillställning på Grimtunet denna härliga första junikväll. Valinge, som på sina hittills spelade sex matcher i serien släppt in endast åtta mål, fick nu sex i baken på en gång !
Under den första delen av matchen hände inte så mycket. Grimeton hade ett friläge i 24:e minuten som dock Valinges målvakt Jimmy Larsson klarade. Två minuter senare hade Valinge en liknande situation som Grimetons keeper, Mensur Memsevic, gjorde en alldeles utmärkt räddning på.
Efter att matchen varit mållös i 42 minuter kom 1-0 till hemmalaget när det alltså återstod tre minuter av halvleken. Målet kom på nick av Mikael Olsson på ett inlägg från höger.
Efter en ganska tam första halvlek blev den andra så mycket mera händelserik. Det började med att Grimeton genom Arben Tulla gjorde 2-0 redan efter tre minuter och sju minuter senare kom 3-0 genom Tobias Andersso.
Valinge reducerade i 18:e minuten till 1-3 på nick av Erik Larsson men hemmalaget smällde in 4-1 bara sex minuter senare genom Viktor Karlsson. I den 36:e minuten kunde Valinge göra sitt andra mål och man hade lite häng igen men dock bara tillfälligt därför att i 40:e minuten gjorde Arben Tulla sitt andra mål för aftonen och Grimeton hade ökat på till 5-2.
Slutresultatet 6-2 fastställde Simon Okkels två minuter från slutet.
En ordentlig överhalning alltså och Valinge stod inte att känna igen, men det ska också säjas att Grimeton hade det så omtalade flytet vilket gästerna inte hade denna kväll.

Rune A.



Grimeton tar ledningen i första halvlekens 42:a minut genom nr. 10, Mikael Olsson, som nickar in ett inlägg från höger.



Nr 17,Tobias Andersson, gör 3-0 efter tio minuter av andra halvlek.



Valigen reducerar till 1-3 på nick av Erik Larsson i andra halvleks 18:e minut .



Valinge reducerar till 2-4 efter 36 minuter av andra halvlek.



Grimeton har en trogen och entusiastisk publik och här ser vi några som naturligtvis hade en skön afton på Grimtunet.